log in

Actueel

Actueel

Nieuwsberichten

De Keepersfabriek

Geachte verenigingen (keepers),

Na een zeer succesvolle najaarscursus 2017,  gehouden op de velden van VV Wildervank, gaan wij vanaf 18 maart weer van start met de voorjaarscursus 2018.
De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven op de zondagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur. De cursus wordt gegeven door ervaren keepertrainer.

Als er van Uw vereniging 3 of meer keepers zich aanmelden voor deelname aan de cursus, dan komen wij van de keepersschool kosteloos bij Uw vereniging een keepersclinique verzorgen voor trainers/keepers!


Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de veldspelers in de oefenstof. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingsvormen en technieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club. Door het volgen van onze trainingen zal elke keeper op een hoger niveau uitkomen en leren het spel beter te doorgronden. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten van het keepen. Het doel van de trainingen is om vanuit een plezierige en uitdagende leeromgeving je eigen persoonlijke top-niveau te halen. Daar dit voor ieder kind verschillend is proberen we iedereen individueel te begeleiden en houden rekening met leeftijdscategorie, belastbaarheid en eventuele beperkingen.


Bij voldoende deelname proberen we dit najaar een meidengroep te vormen omdat er steeds meer meiden het voetbal als sport gaan beoefenen en daarmee natuurlijk ook het keepersvak. Dit juichen wij alleen maar toe!

 

Met vriendelijke groet,

Freddy Dijkstra (Schoolhouder)     Luuk Tooren (hoofdtrainer)

www.dekeepersfabriek.nl

mob; 06-43785671

O13-1 ongeslagen zaalkampioen

Terwijl de veldcompetitie werd gepauzeerd, hebben de jongens van het O13-1 zaalteam hun kunsten vertoond met de plofbal. Afgelopen zaterdag stond het achttal bovenaan in de competitie met 24 punten uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van +42. Het was de dag waarop zij zichzelf tot kampioen konden kronen. De eerste wedstrijd was tegen de nummer 2 SPW, die het ons in de eerste confrontatie zeer lastig had gemaakt. Een gelijkspel zou genoeg zijn. Zodra de wedstrijd begon was de nervositeit bij de jongens duidelijk waarneembaar. Dit leidde er toe dat we dus wederom geen makkelijke wedstrijd hadden tegen de directe concurrent. Gelukkig dreef na 10 minuten spelen het talent naar boven en wisten we in een sterke fase afstand te nemen van de tegenstander. Op het einde van de wedstrijd leek het erop of SPW het nog spannend ging maken maar de overwinning was eigenlijk al vrijwel zeker binnen. ZVC'14 O13-1 wint met 4-2 en mag zich kampioen noemen. Het was zeer zeker niet de beste wedstrijd maar zoals de aanvoerder zei: "Kampioenswedstrijd zijn nooit mooi."
Op dat moment werd er al een klein feestje gevierd maar er moest nog een wedstrijd gespeeld worden tegen SJS. We genoten voor aanvang van dit treffen de onoverwinnelijk status en wilden graag ook op die manier kampioen worden. Helaas leek SJS onze Achilleshiel gevonden te hebben en kwamen, met heel veel gemiste kansen, niet verder dan 3-3. Het voelde als verlies, maar ach, wat maakt het. We hebben het kampioenschap binnen en daar ging het om!
Bij terugkomst op het sportpark stond de brandweerwagen klaar en hebben we onze ereronde gemaakt, afsluitend met een welverdiende snack in de kantine.
 
Rene, Sander O, Sander T, Wesley, Joris, Max, Harmen en Milan van harte gefeliciteerd!!!

Schalke 04 Voetbaldagen

⛔ NOG MAAR 5  DAGEN ⛔
 
Toppers, het is bijna zover. Gecertificeerde FC Schalke 04 trainers komen naar Stadskanaal om jullie training te geven. Ook ga je een bezoek brengen aan het stadion van FC Schalke 04 in Gelsenkirchen. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. 
 
Geef je snel op via 👇🏻
 
⚽   Schalke auf Tournee
🚩   Stadskanaal
🏟   Een bezoek aan Veltins Arena
👕   Officieel FC Schalke 04 shirt
🙋🏻‍♂ Ben jij er al bij?
 

Subcategorieën

Log in or create an account