log in

Actueel

Maikel Pieterman wint vrijwilligersprijs Aa en Hunze

Wat zijn we trots!  Afgelopen vrijdag heeft onze vrijwilliger Maikel Pieterman de ‘Stimuleringsprijs Jonge Vrijwilligers Aa en Hunze 2017’ gewonnen. Maikel heeft deze prijs gewonnen voor zijn geweldige inzet voor onze voetbalvereniging. Niet alleen is hij de leider en trainer van ons JO15/1 team, maar daarnaast doet hij heel veel werk ten behoeve van de scheidsrechter. Zo is hij is één van de grondleggers van het arbitragebeleid van ZVC’14, verzorgt mede scheidsrechter coördinatie en begeleid onze jonge jeugdscheidsrechters. We zijn het volkomen eens met de conclusies van de gemeente! We zijn Maikel erg dankbaar voor al het werk dat hij doet.

Overigens was Maikel niet de enige vrijwilliger van onze vereniging die genomineerd was. Otto Torenbosch was genomineerd voor de categorie ‘Stimuleringsprijs individuele vrijwilligers (volwassenen)’. Otto is al jarenlang actief als trainer en bestuurslid, zowel binnen vv Gasselternijveen als de SJO. Helaas ging de hoofdprijs aan Otto voorbij.

Om voor de prijzen in aanmerking te komen moeten vrijwilligers door de voetbalclub worden voorgedragen. Het bestuur van de vv Gasselternijveen heeft ervoor gekozen om dit jaar Maikel en Otto te nomineren. We willen echter nog wel onze waardering uitspreken voor alle andere vrijwilligers binnen onze club. Zonder jullie hulp zijn we nergens.

Overigens zijn er naast Maikel nog andere dorpsgenoten in de prijzen gevallen. De 1e prijs in de categorie ‘Stimuleringsprijs voor een vrijwilligersorganisatie/groep’ ging naar de Dorpscoöperatie Gasselternijveen en omgeving. Onder meer voor hun werk ten behoeve van de nieuwe winkel en de SPIL. Roelf Deuring behaalde de 3e prijs in de categorie ‘Stimuleringsprijs Individuele vrijwilligers’ (volwassenen). Namens de voetbalclub willen we hun van harte feliciteren.

Bestuur vv Gasselternijveen

Bestuur SJO ZVC’14

Log in or create an account