log in

Actueel

Voetbalkamp SJO ZVC ‘14 9 en 10 juni 2017

Hallo toppers van SJO ZVC ‘14

Wij willen je uitnodigen voor het voetbalkamp op 9 en 10 juni 2017 op sportpark “de Hoogkamp” in Gieterveen. Het zal een groots voetbalfeest worden en we hopen dat jij ook komt. Het voetbalkamp begint op vrijdag om 18.00 uur en is afgelopen op zaterdag om ongeveer 12.00 uur, daarna gaan we nog wat eten met elkaar.

Het definitieve programma volgt nog.

Met de overnachting heb je de keuze om met een groepje uit je team in een tentje te slapen op het voetbalveld (hier dien je dan zelf voor te zorgen qua opzetten) of met een luchtbed in de kleedkamers. Kruis wat voor jou van toepassing aan.

Mocht je willen deelnemen aan dit voetbalkamp dan zou je een kleine bijdrage van € 7,50 moeten leveren om zo het ontbijt en andere lekkere dingen te bekostigen. Als de moedervereniging hier alleen voor moet opdraaien zou het niet haalbaar zijn. Zorg dat je voor 30 mei onderstaand strookje & het genoemde bedrag weer hebt ingeleverd bij je leider.

Mocht je niet deelnemen hoef je ook geen strookje in te leveren.

Ook verwachten we van ouders en leiders een stukje begeleiding en hulp bij het en uitvoeren van de activiteiten. Graag aangeven bij opgave strook.

Laat onderaan deze brief even weten of je komt en of je ook blijft slapen.

Neem voetbalschoenen, scheenbeschermers en eigen voetbalkleding mee. Bij nat en koud weer is het handig een trainingspak bij je te hebben. Vergeet ook niet je slaapspullen mee te nemen. (slaapzak, toilettas, etc.)

Natuurlijk zijn je familieleden en vrienden op zaterdagochtend van harte welkom om jou en andere deelnemers aan te moedigen.

Tot op 9 juni!

PS. Mocht je door bv. schoolkamp of een andere reden alleen op zaterdag mee kunnen doen, dat kan natuurlijk ook!! Je betaald dan €5,- in plaats van €7,50

 

Log in or create an account