De Keepersfabriek

Geachte verenigingen (keepers),

Na een zeer succesvolle najaarscursus 2017,  gehouden op de velden van VV Wildervank, gaan wij vanaf 18 maart weer van start met de voorjaarscursus 2018.
De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven op de zondagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur. De cursus wordt gegeven door ervaren keepertrainer.

Als er van Uw vereniging 3 of meer keepers zich aanmelden voor deelname aan de cursus, dan komen wij van de keepersschool kosteloos bij Uw vereniging een keepersclinique verzorgen voor trainers/keepers!


Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de veldspelers in de oefenstof. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingsvormen en technieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club. Door het volgen van onze trainingen zal elke keeper op een hoger niveau uitkomen en leren het spel beter te doorgronden. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten van het keepen. Het doel van de trainingen is om vanuit een plezierige en uitdagende leeromgeving je eigen persoonlijke top-niveau te halen. Daar dit voor ieder kind verschillend is proberen we iedereen individueel te begeleiden en houden rekening met leeftijdscategorie, belastbaarheid en eventuele beperkingen.


Bij voldoende deelname proberen we dit najaar een meidengroep te vormen omdat er steeds meer meiden het voetbal als sport gaan beoefenen en daarmee natuurlijk ook het keepersvak. Dit juichen wij alleen maar toe!

 

Met vriendelijke groet,

Freddy Dijkstra (Schoolhouder)     Luuk Tooren (hoofdtrainer)

www.dekeepersfabriek.nl

mob; 06-43785671