log in

Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten

Even voorstellen.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Fennelien Ypma (27 jaar) en vanaf dit seizoen vertegenwoordig ik namens GKC de rol als voorzitter van het ZVC bestuur. Daarom stel ik me hierbij even voor.
Samen met mijn vriend Paul de Vries woon ik in Ellertshaar, maar we zouden graag naar Gasselte willen verhuizen. In het dagelijks leven werk ik als educatie medewerker in het Duurzaamheidscentrum Assen, dat onderdeel is van de Gemeente Assen. Binnen mijn werk ontwikkel en geef ik lessen aan basisschoolleerlingen over duurzaamheid in de breedste zin van het woord.
Ik voetbal al heel wat jaartjes. Eerst bij de meisjes, vanaf mijn 16ebij dames 1 van vv Gasselternijveen en inmiddels ook alweer heel wat jaartjes bij vrouwen 1 van SJO ZVC’14. Naast voetballen mag ik ook graag dagjes weg gaan, reis ik graag en zit ik ook af en toe op de racefiets. Ik heb veel zin om als voorzitter mijn steentje bij te dragen aan de SJO ZVC’14.

Wellicht tot binnenkort!

 

 

Kaboutervoetbal 2020/2021

Trainers: Joep en Siem Salomons

 

Spelenderwijs leren voetballen?

Zit jij in Groep 1 of 2, kom gezellig mee doen met

onze kabouter training georganiseerd door SJO ZVC’14!

Het maakt niet uit welk dorp je komt.

Ook hoef je niet alle 8 keer mee te doen, maar dat is natuurlijk wel het leukste.

Neem gerust je vriendjes of vriendinnetjes mee..

Opgeven is niet noodzakelijk, wel wenselijk. Opgeven kan bij Siem Salomons ((06 - 30251181)

 

We trainen een uur, maar er is genoeg tijd voor een pauze en wat ranja tussendoor!

 

TRAININGSDAGEN, TIJDEN EN LOCATIES: *GRAAG 15 MIN VOOR AANVANG AANWEZIG.

 

Zaterdag 26 september ’20 Sportpark de Hunze, Gasselternijveen 9:00 – 10:00

Zaterdag 31 oktober’20 Sportpark Hoogte der Heide, Gasselte 9:00 – 10:00

Zaterdag 21 november’20 Sportpark de Hoogkaamp, Gieterveen 9:00 – 10:00

 

Let op, de twee onderstaande trainingen worden in de zaal gegeven. (De Strohalm te Gasselternijveen) Dus neem je zaalschoenen mee.

 

Zaterdag 19 december’20 Sportzaal de Strohalm te Gasselternijveen 9:00 – 10:00

Zaterdag 23 januari’21 Sportzaal de Strohalm te Gasselternijveen 9:00 – 10:00

 

· In de maanden februari, maart, april en mei is er ook nog 1 training per maand. Deze datums worden t.z.t. nog bekend gemaakt.

 

Voor vragen aan het bestuur tav kaboutervoetbal kan contact worden opgenomen met Jeffrey Pepping (06-27445882)

Start nieuwe seizoen en leidersoverleg

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen!! Op 29 augustus worden de eerste bekerwedstrijden weer gespeeld. Informatie over de start van de trainingen loopt via de trainers.

Omdat er ook dit seizoen weer een aantal nieuwe leiders zijn willen we graag op vrijdag 28 augustus een leidersoverleg houden om 20 uur in de kantine van vv. Gasselternijveen. De leiders kunnen die avond ook de spullen(kledingtas met kleding, leidersjas, ballen, etc) ophalen. Mochten jullie de tas met kleding eerder nodig zijn, dan kunnen jullie deze in overleg met Jan Breimer op dinsdag 18 of dinsdag 25 augustus tussen 19:30 en 21 uur ophalen bij de kantine te Gasselternijveen.

We wensen jullie een sportief seizoen toe!

Bestuur SJO ZVC '14

Update coronaprotocollen en FAQ

Protocollen en FAQ


De KNVB trekt samen met NOC*NSF en de andere sportbonden op in het veilig en verantwoord opstarten van de sport. Het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF vormt daarom de basis voor de meest actuele kaders en richtlijnen die gelden voor clubs en is ook te vinden op de website van de KNVB. Alle protocollen zijn hier te vinden.

Daarnaast hebben we recent ook onze FAQ geüpdatet met antwoorden op de meest gestelde vragen over de start van het seizoen en de geldende coronamaatregelen. Deze FAQ wordt continu gevuld met nieuwe informatie dus houdt deze pagina ook de komende tijd goed in de gaten. Bekijk hier de FAQ.

Subcategorieën

Log in or create an account