log in

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

CEC JO9-3 – ZVC’14 JO9-1

Zaterdag 21 april om 8.30 uur vertrokken wij vol goede moed, met ons team naar Emmer-Compascuum. Eenmaal aangekomen op het sportpark zochten wij onze kleedkamer op. Dit was nog al een stukje lopen, dus de kinderen hadden al bijna een warming-up er op zitten, voordat ze hun tenue überhaupt al aan hadden. Eenmaal in onze kleedkamer aangekomen, kregen de kinderen de opdracht om zich vlot om te kleden, zodat we snel het veld op konden. Maar ja,dan moet je wel een tenue hebben om je snel om te kunnen kleden, en waar was het tenue eigenlijk???? 

OEPS!!!!  Dat stond nog thuis in de kast in Gasselternijveen……….. 

Dus snel een lange sprint naar de bestuurskamer van CEC om te vragen of ze daar misschien hesjes of shirtjes voor nood hadden, die wij die wedstrijd kunnen lenen. Na even te hebben gezocht hadden ze  nog 7 rode shirts liggen, die gelukkig super goed van pasvorm waren. Eenmaal weer terug in de kleedkamer, ontbraken er nog een paar voetbalschoenen en scheenbeschermers….. en na wat uitwisselen van sokken, korte broeken, en door het ontbreken van de sportattributen nog een snelle wijziging in de opstelling, gingen we dan toch het veld op. We kregennog wat extra tijd van de spelbegeleider om toch nog een paar keer een bal over te spelen naar elkaar, en om onze keepster zonder keeperhandschoenen, nog even wat in te schieten. Maar uiteindelijk klonkdantoch het fluitsignaal voor de 1ehelft. 

Omdat allestoch al anders verliep dan normaal, was ook de 1ehelft net een klein beetje anders. Want normaal gesproken hebben we na 10 minuten een time-out, maar er werd 20 minuten gevoetbald, waardoor we zonder time-out de rust in gingen. Gelukkig hoefden we het hele stuk naar de kleedkamer niet terug te sjouwen in de warme zon en konden we onze ranja naast het veld opdrinken. Hierdoor stonden we al snel weer op het veld,en werd na een pauze van maar 5 minuten, de 2ehelft alweer hervat. Iedereen deed ook in de 2ehelft zijn of haar stinkende best, met als resultaat dat we in onze rode geleende shirts,zonder time-out, de wedstrijd wonnen met 3-7!  

Nadat we ook de penaltyserie hadden afgewerktvan het veld afliepen, kwamen we ons JO11-2team tegen, die wonder boven wonder, met hetzelfde probleem te kampen hadden als dat wij voor de wedstrijd hadden. Dus kinderen allemaal snel sprintend naar de kleedkamer, om daar onze mooie, rode, geleende shirts door te geven aan ons JO11-2team, wat toevallig die ochtend ook een wedstrijd moest spelen bij CEC. We hopen dat de winnaarsmentaliteit, dat in onze shirts zat, ook bij hun in het shirt is blijven hangen…… 

Wij danken CEC uiteraard voor het beschikbaar stellen van de shirts, waardoor alles toch nog door kon gaan die ochtend. 

Hierbij een teamfoto van ons JO9-1 team in de geleende shirts, zonder bijpassende broeken en kousen. 

ZVC'14 O13-1 Bekert verder!

Afgelopen zaterdag trad onze O13-1 aan in de beker tegen HHCombi. Het ontvangende team heeft haar laatste 5 wedstrijden telkens zien resulteren in een verlies dus gingen we met een goed gevoel richting Hooghalen.


HHCombi kwam goed uit de startblokken waardoor we het de eerste vijf minuten behoorlijk lastig hadden en met hand- en spandiensten plus een hoop geluk geen doelpunten tegen kregen. Onze jongens rechten hun rug en zorgden in het vervolg van de eerste helft tot een gelijkwaardig speelbeeld. Na een goede counter kwamen we op voorsprong en een ogenblik later stond de 2-0 ook al op het scorebord. ZVC'14 werd sterker in balbezit maar een foutje in de opbouw leidde helaas tot de 2-1. Ondanks de aansluitingstreffer leek HHCombi niet bij machten om langszij te komen en zelf maakten we de 3-1. Dit was ook de ruststand. Na de thee was de verwachting dat het tweede bedrijf wat eenzijdiger zou worden maar niets bleek minder waar. HHCombi toonde veerkracht en leverde prima werkvoetbal. Gelukkig beschikken we aan onze kant over een flinke dosis talent en klasse en de jongens toonden wederom waarom zij tot nog toe ongeslagen waren. Dominant spel leidde tot uitmuntende steekpasses en aanvallen en hieruit wisten we tweemaal het net te vinden.
Zo eindigde het duel in een 5-1 winst en gaan we ons opmaken voor de volgende ronde.


Vanaf hier wenst het hele team en de staf u allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018.

28/10 SJO ZVC '14 O15-1 - FC Assen O15-2

Opstelling: Sander Niemeijer, Egbert Oostingh, Harmen Oostingh, Sander Torenbosch, Mark Lamberts, Teon de Graaf, Pascal Eling, Quinten Pit, Quinten Knol, Niek Veldman, Arjan de Vries, Stefan Musch, Fabian Oostrom, Sven Wierenga en Menas Sihasale

Uitslag: 0-2.

 

11/11 ZVC '14 O13-1 - vv. Gieten O13-2

Opstelling: René Schepers, Milan Snijders, Niek Veldman, Wesley Spaan, Walied Abazed, Sander Torenbosch, Sander Ottevanger, Sam Poppinga, Sarah van Herk, Max Brand, Joris Froeling, Neo Kemp, Arwin Trip, Harmen Oostingh.

Afwezig: Jeremy Radsma (knie), Jorian Lokken (knie)

Uitslag: 8-1

Koud weer, warm begin

Op deze behoorlijke frisse zaterdagochtend stond de thuiswedstrijd tegen Gieten op het programma, van oudsher een derby dus de technische staf was met name gebrand op een overwinning. Vanwege de afwezigheid van Jeremy en Jorian sloten Sam, Sarah en Niek aan. Het eerste gedeelte van de wedstrijd speelden we erg verzorgd. Dit resulteerde in de 7e minuut in een treffer op naam van Niek. Even later was Joris ook dichtbij, maar schoot net voorlangs. Zoals gezegd begonnen we goed en na iets meer dan tien minuten na de aftrap werd de stand dan ook verdubbeld. Wesley schoot de bal in de korte hoek op aangeven van Niek. 2-0. Een begin om warm van te worden.

Net voor rust, net na rust

Het tweede deel van het eerste bedrijf was echter minder aantrekkelijk en vlak voor rust moesten we een tegentreffer incasseren. 2-1 ruststand.

De ranja deed ons goed want ook net na de aftrap van de tweede helft speelden we goed. Joris gaf een goede voorzet op de inkomende Walied en de middenvelder tikte de 3-1 binnen.

Sterke tweede helft met handje vol goals

De tweede helft lieten we weer zien over welke kwaliteiten we beschikken. Max werd in het strafschopgebied op de hakken getrapt en scheidsrechter De Heij legde de bal op de stip. Wesley trad aan en faalde niet. 4-1. De daaropvolgende aanval leidde tot een schot op de paal van Joris na een goede solo en Wesley plaatste de rebound ook op het aluminium.

Op driekwart van de wedstrijd promoveerde Milan een afgeslagen aanval nog tot een goal met een verfijnde krul, de assist komt op naam van Walied. 5-1.

10 minuten voor het einde besloot Joris om voor de verandering een keer wel tussen de palen te schieten. Een schot in het hoekje bracht de stand op 6-1. Joris had het gelijk aan zijn zijde want ook de daaropvolgende bal die hij op zijn wreef nam belandde achter de doelverdediger. Na deze 7-1 werd de buitenspeler vervangen door Milan, die zojuist een weddenschap met de trainer was aangegaan om in de laatste vijf minuten nog te scoren. Een zakje snoep stond op het spel. En ja hoor, 2 minuten voor het einde brak hij door en rende op de dug-out af om de trainer aan de afspraak te herinneren. De wedstrijd werd kende mede door deze goal een 8-1 eindstand. 12 punten uit 6 wedstrijden is het gevolg (en nog steeds ongeslagen). Volgende week gaan we op bezoek bij hekkensluiter Asser Boys.

28/10 Borger O11-5 - Gasselternijveen O11-2

Opstelling: Tibbe Breimer, Milot van der Ploeg, Danny Hulshof, Yannick Zwiers, Nick Brand, Evelien Torenbosch, Wouter Pomp, Mark Kruit.

Uitslag: 0 - 22

Zaterdag 28 oktober stond de uitwedstrijd tegen Borger op het programma. Jeftha, Evert-Jan en Daniel waren niet aanwezig, zodoende deden Wouter Pomp en Nick Brand met ons mee. Beide jongens hadden al een wedstrijd in de benen, ook Evelien had vanmorgen al gekeept en mocht daarom nu beginnen in het veld. Tibbe nam haar plek in het doel over. We begonnen de wedstrijd een beetje stroef. Het duurde even voordat er gescoord werd. Vrij vlot daarna volgde nummer twee. Daarna bleef het vrij lang 0 - 2 en kreeg Borgen een paar kleine kansen, maar iedere keer stond Danny, Milot of Yannick wel in de weg. Langzamerhand begonnen we steeds beter te voetballen en vlogen de doelpunten erin. Al gauw stond met maar liefst 0 - 12 met de rust.

Na de rust gingen we niet zo goed verder als in de eerste helft. Borger kwam sporadisch voor ons doel en iedere keer stond er wel een speler of Tibbe in de weg. Uiteindelijk werd het 0 - 22. Alle veldspelers hadden een keer gescoord.

Evelien 3x

Milot 2x

Nick 6x

Mark 2x

Wouter 4x

Danny 3x

Yannick 2x

Volgende week de thuiswedstrijd tegen onze SJO ZVC teamgenoten Gieterveen JO11-2

 

Subcategorieën

Log in or create an account