01/04 ZVC '14 JO11-3 - Annen JO11-4

Opstelling: Evelien Torenbosch, Milot van der Ploeg, Yannick Zwiers, Danny Hulshof, Evert-Jan Oostingh, Daniel van Hartingsveldt, Florentina Polane, Walid Abizad.

Uitslag: 6 - 2

We moesten vandaag voetballen tegen onze medekoploper. We hadden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen, maar Annen ook. Ons doelsaldo was iets beter, maar het beloofde dus een mooie wedstrijd te worden. We hadden vandaag maar 1 wissel omdat Jeftha een weekendje weg was. Evelien begon daarom in doel en achterin stonden Milot, Danny en Yannick. Voorin begonnen Evert-Jan, Daniel en Walid en Florentina mocht in de wissel beginnen.

De eerste helft ging aardig gelijk op. Wij krijgen een paar kansen, maar Annen ook een paar. Gelukkig werpt de keeperstraining van Albert zijn vruchten af en hield Evelien haar doel mooi schoon. Ook de keeper van de tegenstander wist de eerste helft zijn doel schoon te houden en zo gingen we met 0 - 0 de rust in om heerlijk fruit te eten.

Na de fruit in de rust en een speech van trainer Otto gingen we vol goede moed weer het veld op. Helaas had Milot wat last van zijn knie gekregen. Dat kwam volgens hem door het hele harde rennen over het hele veld heen. Milot begon dus aan de kant. Gelukkig was JO11-2 net klaar met voetballen en kon Luuk even een handje helpen.

Luuk scoorde ook het eerste doelpunt voor ons. Na dit eerste doelpunt viel de schroom van ons af en begonnen we echt goed te voetballen. Zo wist Danny 2x te scoren en ook Walid scoorde 2x. Milot wilde ook graag weer voetballen en mocht voorin staan(zo hoefde hij niet meer zo hard naar achteren te rennen om te verdedigen) Ook Milot wist nog 1x te scoren. Evelien keepte vandaag een hele goede wedstrijd en wist heel veel ballen tegen te houden. Toch kon Annen in de 2e helft nog 2x scoren en zo werd het uiteindelijk 6-2. We staan nu helemaal alleen bovenaan met 15 punten. Er komen nog een paar moeilijke wedstrijden, maar als we zo voetballen als vandaag gaan we zeker nog een paar punten pakken.

Otto & Albert