08/04 SVV '04 JO15-2 - SJO ZVC '14 JO15-3

En dan is het zo weer zaterdagmorgen 9.00 uur, voetbal dus ...

Vandaag de wedstrijd tegen ZVC, in punten de nr2 , dus er kan een goede slag geslagen worden vandaag als koploper. Ook vandaag weer een aantal blessuregevallen maar gelukkig genoeg keuze voor de trainers dus ballen maar! De 1e helft sloten we af met een terechte 1-0 voorsprong maar als we wat beter met de kansen omspringen ga je de rust in met 2 of 3 -0 en dat voetbalt net wat lekkerder.

In de 2e helft het betere voetbal van SVV, weinig kansen voor de tegenstander en dus een terechte 3-0 overwinning. Nog even een dankwoord aan de scheids die op korte termijn tijd kon vrijmaken want zonder scheids geen voetbal. Op naar volgende week, weer thuis om 9.00 uur, weer veld 2 , kijken of we een stapje dichter bij de platte kar kunnen komen!

Graag tot dan, entree voor alle leeftijden gratis,

Gr Hans. E.