ZVC '14 JO11-3 Kampioen!!

Afgelopen zaterdag stond de een na laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. We moesten voetballen tegen Annen en we stonden 5 punten voor op Annen. Mochten we vandaag winnen, dan waren we kampioen. Als we niet gingen winnen, dan hadden we nog een kans tegen BBC volgende week zaterdag.

We begonnen de wedstrijd om 11:50. Iedereen was een beetje zenuwachtig en Annen kreeg daarom in de eerste 5 minuten een paar hele goede kansen. Gelukkig wisten de verdedigers, Milot, Danny en Yannick samen met goalkeepster Evelien het doel leeg te houden..

De rest van spelers, Jeftha, Walid, Evert-Jan en Florentina wisten de weg naar het doel van Annen moeilijk te vinden. Gelukkig wist Walid een doelpunt te maken en viel de schroom van iedereen af. We begonnen beter te voetballen. Annen had echter ook een paar goede voetballers en een van hun wist de 1-1 te maken. Gelukkig scoorden we voor de rust nog 1x en konden we met een 2-1 voorsprong een beker ranja drinken.

Na de rust gingen we net zo verder als in de eerste helft. Annen kreeg nog een paar kansen, maar wist niet meer te scoren. Wij maakten er nog 3 bij en wonnen zo de wedstrijd met 5-1!! We zijn kampioen!! Na afloop nog even op de foto.

En natuurlijk nog een gekke foto!!

Volgende week zaterdag(20 mei) vieren we ons kampioenschap! We voetballen dan eerst om 10:30 nog tegen BBC. Het zou leuk zijn als alle ouders aanwezig konden zijn, om ons tijdens de laatste wedstrijd te komen aanmoedigen, spandoeken zijn natuurlijk van harte welkom!! Na de wedstrijd gaan we direct met veel lawaai door het dorp om het te vieren.

Als we terug zijn dan gaan we met de kinderen nog wat eten. Tijdens het eten kunnen jullie kijken naar de foto's die afgelopen zaterdag zijn gemaakt.

Albert, Otto & Dirk-Geert