7/10 Stadskanaal JO11-7 - Gasselternijveen JO11-2

Opstelling: Evelien Torenbosch, Milot van der Ploeg, Jeftha van Herk, Danny Hulshof, Daniel van Hartingsveldt, Evert-Jan Oostingh, Tibbe Breimer, Mark Kruit.

Uitslag: 0 - 10

Na al twee wedstrijden gespeeld te hebben(1e wedstrijd 10-3 winst tegen SJO BBC JO11-2G en de 2e wedstrijd 4-4 tegen Gieten JO11-2) stond vandaag de wedstrijd tegen Stadskanaal op het programma. Het had flink geregend en een aantal wedstrijden waren afgelast, maar in Stadskanaal kon gewoon gevoetbald worden.

Het veld lag er redelijk bij, maar menig toeschouwer kreeg aan de zijlijn toch wel natte voeten. Gelukkig werd er goed gevoetbald en waren de natte voeten snel vergeten. Tibbe stond vandaag in het doel. Achterin begonnen Danny, Milot en Mark en voorin stonden Jeftha, Evelien en Evert-Jan. Daniel begon in de wissel.

De heren en dame konden elkaar goed vinden en wisten met mooie aanvallen regelmatig voor het doel van Stadskanaal te komen. Uit deze aanvallen wist Gasselternijveen JO11-2 voor de rust 4x te scoren. Na de rust kwam Stadskanaal ook af en toe voor het doel van Tibbe, maar die wist zijn doel goed schoon te houden. Doordat Stadskanaal ook meer ging aanvallen kregen wij nog meer kansen en wisten de tweede helft nog 6x te scoren. Met een 10-0 overwinning konden we heerlijk gaan douchen.

Zaterdag 14 oktober staat de thuiswedstrijd tegen Eext om 10:30 op het programma.

Tot dan!!

Otto Torenbosch.