14/10 Gasselternijveen JO11-2 - Eext JO11-2

Opstelling: Evelien Torenbosch, Milot van der Ploeg, Jeftha van Herk, Danny Hulshof, Yannick Zwiers, Evert-Jan Oostingh, Tibbe Breimer, Mark Kruit.

Uitslag: 11 - 2

Om 10:30 stonden de heren en dame van JO11-2 weer op het veld. Deze keer was Eext JO11-2 de tegenstander. Eext had hun eerste 2 wedstrijden gewonnen, dus het leek een moeilijke wedstrijd te worden. Dit keer stond Evelien op doel en begonnen Danny, Milot en Yannick achterin. Evert-Jan, Jeftha en Mark begonnen voorin en Tibbe zat eerst in de wissel. Er werd vanaf het begin af aan goed gevoetbald. De verdediging stond als een huis en de aanvallers kregen goede kansen waarbij ze een aantal doelpunten wisten te maken. Zo gingen de heren en dame van JO11-2 met een ruime voorsprong van 5-0 de rust in.

Na de rust gingen ze weer vrolijk verder. Als Eext er al een keer uit kwam stond Evelien haar mannetje in het doel. Ze hield er een paar mooie ballen uit. Uit de aanvallen werd er door bijna iedereen een keer gescoord, zo wisten we uit te lopen naar 10-0 voordat Eext wat terug kon doen, 10-1. Daarna wisten wij en Eext nog een keer te scoren en dat bracht de eindstand op 11-2.

Aanstaande zaterdag zijn we vrij, de week erop(28 oktober) moeten we uit voetballen in en tegen Borger JO11-5.

Otto Torenbosch.