28/10 Borger O11-5 - Gasselternijveen O11-2

Opstelling: Tibbe Breimer, Milot van der Ploeg, Danny Hulshof, Yannick Zwiers, Nick Brand, Evelien Torenbosch, Wouter Pomp, Mark Kruit.

Uitslag: 0 - 22

Zaterdag 28 oktober stond de uitwedstrijd tegen Borger op het programma. Jeftha, Evert-Jan en Daniel waren niet aanwezig, zodoende deden Wouter Pomp en Nick Brand met ons mee. Beide jongens hadden al een wedstrijd in de benen, ook Evelien had vanmorgen al gekeept en mocht daarom nu beginnen in het veld. Tibbe nam haar plek in het doel over. We begonnen de wedstrijd een beetje stroef. Het duurde even voordat er gescoord werd. Vrij vlot daarna volgde nummer twee. Daarna bleef het vrij lang 0 - 2 en kreeg Borgen een paar kleine kansen, maar iedere keer stond Danny, Milot of Yannick wel in de weg. Langzamerhand begonnen we steeds beter te voetballen en vlogen de doelpunten erin. Al gauw stond met maar liefst 0 - 12 met de rust.

Na de rust gingen we niet zo goed verder als in de eerste helft. Borger kwam sporadisch voor ons doel en iedere keer stond er wel een speler of Tibbe in de weg. Uiteindelijk werd het 0 - 22. Alle veldspelers hadden een keer gescoord.

Evelien 3x

Milot 2x

Nick 6x

Mark 2x