ZVC'14 O13-1 Bekert verder!

Afgelopen zaterdag trad onze O13-1 aan in de beker tegen HHCombi. Het ontvangende team heeft haar laatste 5 wedstrijden telkens zien resulteren in een verlies dus gingen we met een goed gevoel richting Hooghalen.

HHCombi kwam goed uit de startblokken waardoor we het de eerste vijf minuten behoorlijk lastig hadden en met hand- en spandiensten plus een hoop geluk geen doelpunten tegen kregen. Onze jongens rechten hun rug en zorgden in het vervolg van de eerste helft tot een gelijkwaardig speelbeeld. Na een goede counter kwamen we op voorsprong en een ogenblik later stond de 2-0 ook al op het scorebord. ZVC'14 werd sterker in balbezit maar een foutje in de opbouw leidde helaas tot de 2-1. Ondanks de aansluitingstreffer leek HHCombi niet bij machten om langszij te komen en zelf maakten we de 3-1. Dit was ook de ruststand. Na de thee was de verwachting dat het tweede bedrijf wat eenzijdiger zou worden maar niets bleek minder waar. HHCombi toonde veerkracht en leverde prima werkvoetbal. Gelukkig beschikken we aan onze kant over een flinke dosis talent en klasse en de jongens toonden wederom waarom zij tot nog toe ongeslagen waren. Dominant spel leidde tot uitmuntende steekpasses en aanvallen en hieruit wisten we tweemaal het net te vinden.
Zo eindigde het duel in een 5-1 winst en gaan we ons opmaken voor de volgende ronde.

Vanaf hier wenst het hele team en de staf u allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018.