log in

Wedstrijdverslagen

CEC JO9-3 – ZVC’14 JO9-1

Zaterdag 21 april om 8.30 uur vertrokken wij vol goede moed, met ons team naar Emmer-Compascuum. Eenmaal aangekomen op het sportpark zochten wij onze kleedkamer op. Dit was nog al een stukje lopen, dus de kinderen hadden al bijna een warming-up er op zitten, voordat ze hun tenue überhaupt al aan hadden. Eenmaal in onze kleedkamer aangekomen, kregen de kinderen de opdracht om zich vlot om te kleden, zodat we snel het veld op konden. Maar ja,dan moet je wel een tenue hebben om je snel om te kunnen kleden, en waar was het tenue eigenlijk???? 

OEPS!!!!  Dat stond nog thuis in de kast in Gasselternijveen……….. 

Dus snel een lange sprint naar de bestuurskamer van CEC om te vragen of ze daar misschien hesjes of shirtjes voor nood hadden, die wij die wedstrijd kunnen lenen. Na even te hebben gezocht hadden ze  nog 7 rode shirts liggen, die gelukkig super goed van pasvorm waren. Eenmaal weer terug in de kleedkamer, ontbraken er nog een paar voetbalschoenen en scheenbeschermers….. en na wat uitwisselen van sokken, korte broeken, en door het ontbreken van de sportattributen nog een snelle wijziging in de opstelling, gingen we dan toch het veld op. We kregennog wat extra tijd van de spelbegeleider om toch nog een paar keer een bal over te spelen naar elkaar, en om onze keepster zonder keeperhandschoenen, nog even wat in te schieten. Maar uiteindelijk klonkdantoch het fluitsignaal voor de 1ehelft. 

Omdat allestoch al anders verliep dan normaal, was ook de 1ehelft net een klein beetje anders. Want normaal gesproken hebben we na 10 minuten een time-out, maar er werd 20 minuten gevoetbald, waardoor we zonder time-out de rust in gingen. Gelukkig hoefden we het hele stuk naar de kleedkamer niet terug te sjouwen in de warme zon en konden we onze ranja naast het veld opdrinken. Hierdoor stonden we al snel weer op het veld,en werd na een pauze van maar 5 minuten, de 2ehelft alweer hervat. Iedereen deed ook in de 2ehelft zijn of haar stinkende best, met als resultaat dat we in onze rode geleende shirts,zonder time-out, de wedstrijd wonnen met 3-7!  

Nadat we ook de penaltyserie hadden afgewerktvan het veld afliepen, kwamen we ons JO11-2team tegen, die wonder boven wonder, met hetzelfde probleem te kampen hadden als dat wij voor de wedstrijd hadden. Dus kinderen allemaal snel sprintend naar de kleedkamer, om daar onze mooie, rode, geleende shirts door te geven aan ons JO11-2team, wat toevallig die ochtend ook een wedstrijd moest spelen bij CEC. We hopen dat de winnaarsmentaliteit, dat in onze shirts zat, ook bij hun in het shirt is blijven hangen…… 

Wij danken CEC uiteraard voor het beschikbaar stellen van de shirts, waardoor alles toch nog door kon gaan die ochtend. 

Hierbij een teamfoto van ons JO9-1 team in de geleende shirts, zonder bijpassende broeken en kousen. 

Log in or create an account