log in

Wedstrijdverslagen

Verslag ZVC '14 O8-1

Na een lange periode van geen wedstrijden te hebben gespeeld was het deze ochtend eindelijk weer zover. 


We moesten de eerste wedstrijd van het seizoen uit naar Fc Assen O8. 
 
Voor twee van onze spelers was het hun eerste wedstrijd! Het was niet te zien zo goed speelden ze mee en van spanning was ook niks te merken. Alleen gaf eentje aan dat ze toch wel vaak naar de wc moest deze ochtend. 
 
De opstelling waar we mee zouden starten de eerste helft: Thijs als keeper, Twan en Kensi achterin, Jodi en Jasper op het middenveld en onze spits Yeron. Als wissel starte Jole. 
 
Er werdt goed overgespeeld waar uiteindelijk mooie kansen op een doelpunt uitkwamen. Een paar goede diepte passes en fantastische uittrappen resulteerde in een paar mooie doelpunten. We kregen geen doelpunt tegen door goed verdedigen en goede reddingen van de keeper. Jole kwam er halverwege de eerste helft in voor Jodi.
 
Eindstand eerste helft: 0-4!!! Dit beloofd wat voor de tweede helft!
 
Na een heerlijke beker met ranja waren we klaar voor de tweede helft. Nu zouden we starten met Jodi als keepster en Thijs als wissel.
 
De meesten dachten, dit doen we wel even....maar naar een paar tegen doelpunten schrokken we toch even weer wakker!!! We gingen weer goed overspelen en weer goed verdedigen waardoor wij ook weer tot kansen en doelpunten kwamen. Halverwege de tweede helft kwam Thijs in veld voor Kensi. Thijs met zijn goede linkerbeen kwam op het middenveld en Jasper zakte terug in de verdediging. Na 5 minuten kon onze top verdediger Kensi er weer tegen aan en verving Jasper nog even voor de laatse minuten. 
 
De spelbegeleider floot nog een keer en einde wedstrijd!!!! Feest!!! 3-8 overwinning!!! Super gevoetbald dat beloofd wat voor de resterende wedstrijden!!
 
Als afsluiting nog een paar penalty's waar het scoren en stoppen van ballen nog even doorging. 
 
Op naar volgende week dan staat thuis onze eerste thuiswedstrijd tegen Leo Loon op het programma. 
 
Sportieve groet, SJO ZVC O8-1

Log in or create an account