Wedstrijdverslag O8-1

Eindelijk weer zaterdag! De eerste thuis wedstrijd in het prachtige jeugdstadion. Op het programma stond Leo Loon O8.

De week ervoor was de trainer al ingefluisterd om alsjeblieft niet te verliezen van Leo Loon. Het ging hier om wat familie aangelegenheden en om niet weken aan te horen dat Loon eventueel gewonnen zou hebben.

Gelukkig was de opkomst op training weer super. Iedereen aanwezig!

Het plan was om net als de week ervoor weer goed tegaan overspelen en zo tot doelpunten te komen. De opstelling voor de eerste helft was als volgt:

Twan als keeper, Kensi en Jole achterin, jodi en Thijs op het middenveld en onze spits Yeron. Op de bank begon Jasper.

Bij vlagen werdt er goed overgespeeld maar het "kluitjes voetbal " nam snel de overhand. Kansen waren er voor beide teams. Gelukkig was Twan goed wakker en haalde er een aantal ballen goed uit!

Gelukkig hebben wij een goed team en scoren kunnen ze ook allemaal. Al snel werdt er gescoord door onze super spits Yeron en Thijs met zijn sterke linkerbeen wist het net ook te vinden. Bij de time-out kwam Jasper in het veld en ging Jodi zich opmaken om de tweede helft te keepen.

Nog een paar spannende momenten in de eerste helft maar we stonden voor in de rust. Volgens mij 4-1.....

De leider en de trainer probeerden in de rust de kids te motiveren en aanwijzingen te geven zodat de tweede helft met keuk voetbal hervat kon worden. De spelers kwamen zelf ook met goede dingen. Thijs zei bijvoorbeeld: als Loon weer op een kluitje gaat voetballen, moeten wij dat juist niet doen! Dan kunnen we beter overspelen. Dat heeft Thijs heel goed gezien!

De tweede helft: jodi als keepster, Jasper en Kensi achterin, jole en Thijs op het middenveld, Yeron in de spits. Twan als wissel.

Loon had zich goed herpakt, denk dat het fruit en de ranja hun goed heeft gedaan! Wij waren even iets minder, onze goede voornemens kwamen er ook niet helemaal lekker uit. Maar de kunst is om soms met minder goed voetbal toch de overwinning over de streep te trekken. Er werdt nog gewisseld in de time-out en nog wat omgezet. Maar het bleef billen knijpen voor de staf en de vele toeschouwers......Gelukkig de goed fluitende spelbegeleider floot voor de laatste keer......5-4 gewonnen!!!!! Goed gedaan toppers!!! De penalty's werden nog genomen en de tegenstander bedankt en succes gewenst voor de week erop.
Aanstaande zaterdag staat ons Achilles te wachten. Kunnen wij onze mooie reeks vasthouden?

Tot volgende week!

Sportieve groet SJO ZVC O8-1!